Hyundai TUCSON: motorstoring

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4FD, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 97

Hallo Iedereen,
Sinds 14 dagen trekt mijn auto niet meer en gaat het toerental niet hoger dan 3000tr/m. Als de motor koud is haal ik met moeite 2500tr/m. Dus rijden op de autobaan is er niet meer bij. In de garage zegde ze dat de EGR klep stuk was. kosten 500 euro. Omdat ik zelf nogal handig ben heb ik deze aangekocht via internet, 85 euro. Pech want na het plaatsen van de nieuwe EGR klep en het resetten van deze fout is er bijna geen verbetering.
Mijn auto heeft het altijd super goed gedaan. Er staan 213000 km op de teller.
Wie kan mij helpen een oplossing te vinden.

Willempetrusanna

Geplaatst door Willempetrusanna (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Tucson? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Willempetrusanna (0), 6 jaar geleden

Beste allemaal,
De gegevens van mijn auto zijn verkeerd ingegeven. Het betreft een Hyundai Tucson CRDI 110kw van het bouwjaar 2007. De cilinderinhoud bedraagt: 2000 cm³ en heeft 136 pk.
grtjs,
Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Tucson of stel zelf een nieuwe vraag.