Hyundai Santa Fe: na bijvullen airco houdt motor in

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: crdi

Onze Hyundai moest een grote beurt hebben,(bij km stand 215000).Heb meteen gevraagd of ze de airco even bij wilde vullen.Toen ik de auto ophaalde vertelde de monteur mij,dat de airco inderdaad bijgevult moest worden.Nu ons probleem.Als ik nu met de auto ga rijden,en ik schakel de airco in,houdt de auto in.Niet veel,maar je merkt het wel,want hij schokt een beetje.Ook als ik de cruise control inschakel,blijft de auto een beetje schokkerig rijden.Als ik de airco uitschakel,rijdt hij meteen weer goed.Wie weet wat dit eventueel kan zijn?

Mvg,
ruud plat

ruudplat

Geplaatst door ruudplat (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Santa Fe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

TheoStek (0) PRO, 15 jaar geleden

Airco bijvullen bestaat niet, wel vullen.. maar goed dit ter zeide.

De airco compressor vraagt altijd (extra) vermogen van de motor, wat opgemerkt wordt dat de motor inhoudt.

ruudplat (0), 15 jaar geleden

Hebben de auto gekocht bij km stand 140000.Auto heeft nooit ingehouden,en de airco heeft altijd goed gefuntioneerd.Kan het zijn dat er nu teveel koudemiddel inzit,waardoor hij wat meer is gaan stoten?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Santa Fe of stel zelf een nieuwe vraag.