Hyundai Getz 2003: natte tapijt passagier kant

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: G4EA, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 60

Hallo allemaal,

ik heb een hyundai Getz uit 2003, De tapijt aan de passagier kant zit vol water. ik kan niet vinden van waar de water binnen komt.

ik heb gezocht op enternet en bij de meeste auto's die deze probleem hebben is de oorzaak een verstopte afvoer van de airco. volgens mij heeft mijn auto geen airco, maar ik ging toch opzoek naar de afvoer onder de auto maar ik kon hem niet vinden.

Mijn twee vragen zijn,
1) Heeft iemand deze probleem gehad en kun je mij jouw oorzaak aangeven?

2) Weet iemand waar de airco afvoer bij een hyundai getz uit 2003 moet zitten.

ik hoop jullie voldoende te hebben geinformeerd

met vriendelijke groet,
Carl

carl84

Geplaatst door carl84 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1355) PRO, 2 jaar geleden

Dat je wel of geen airco hebt lijkt me vreemd dat je dat niet weet, heb je een knopje ac in je bedieningspaneel zitten? Geen knopje met ac is geen airco.
Ik vermoed zelf een verstopte afvoer van de paravan , ruimte onder voorruit , als je open dak hebt kan ook de afvoer verstopt zitten.

    Goedemorgen kaleido, bedank voor je reactie. De verwarring dat ik wel of geen airco heb kwam door een discussie met een vriend. De auto heeft geen ac knopje dus geen airco. Betekend dit ook dat er geen afvoer zit voor de kachel/ verwarming?

    De auto heeft geen open dak, dus ik ga van de week naar de afvoer van de paravan kijken. nogmaals bedankt voor je reactie. - carl84 (0), 2 jaar geleden

Monteur Senior (585), 2 jaar geleden

is er ooit de binnenbekleding van je deur verwijderd geweest?daarachter zit plastic folie als deze kapot is gemaakt door bijv je ruitmechanisme te repareren dan loopt het water via je ruit zo onder langs je deurpaneel naar binnen

    Monteur Senior, bedank voor je reactie. ik weet niet als de folie kapot is geweest, maar ik ga hier wel naar kijken. :) - carl84 (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.