Hyundai Coupe: Prijslijst problemen coupe '98

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 FX

Goedendag allemaal,

Aangezien ik hier wat zelfde probleempjes tegen kom op het forum, wil ik graag weten hoeveel dat gaat kosten bij een garage.

-Mijn blower doet het op stand 1,2,3 niet meer, 4 wel.

- Als de motor koud is en wil hem starten, hoor ik een apart geluid (geritsel), iemand enig idee wat het is en kan gaan kosten?

-Na een tijdje rijden, loopt de auto niet meer stationair, zakt rond de 500/600 tpm en springt steeds iets omhoog naar 1000 tpm.

- Na een tijdje rijden, piept er iets onder de motorkap, (komt bij het koelwaterpompie vandaan) zelf zat ik aan een revisiesetje te denken.
Dit probleem is er soms wel, soms niet.. zelf zat ik te denken aan de bougiekabels(gelezen op het forum), luchtfilterhuis heb ik wel schoon gemaakt, geen succes.

- Remblokken vervangen, (op de schijf zitten geen krassen en is nog aardig dik)

Als ik de auto start, en weg wil rijden en ik wil draaien (steken) hoor ik een piep. Zijn dit me lagers of moet er wat gesmeerd worden?


Ik hoef geen exacte prijzen, maar ben wel nieuwsgierig wat alles allemaal zo'n beetje kost, zodat ik er rekening mee kan houden

Als het makkelijk te maken is, zoals de bougie kabels of de blower, dan doe ik het wel zelf als het te duur is bij de garage.

Robin_v

Geplaatst door Robin_v (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Problemcar is bedoeld voor het oplossen van technische problemen aan/van uw auto.
Voor informatie betreffende reparatieprijzen verwijzen we u door naar site's zoals www.mijngarage.nl e.d.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.