Hyundai H200: Pushbar H200

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 TD

Hallo mede H200-ers.
Ik heb vandaag op de sloop een Pushbar gekocht voor op de H200 bouwjaar 1999.
Dit is een zwarte van het merk "Frami". Uiteraard koop je er op de sloop geen montagehandleiding bij.
Op de sloop werd gezegd: Het pass allemaal meneer. Ik heb er eens ondergelegen en de vier "strippen" aan de onderzijde passen inderdaad.
Maar...kan iemand mij vertellen waar de twee strippen die aan de bovenkant zitten aan vast gezet moeten worden?
Alvast mijn dank en groet!

Total

Geplaatst door Total (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

NicoH200 (0), 16 jaar geleden

Hoi Ereik.

Welkom bij de club.
Ik heb zelf een orginele bullbar van Hyundai op mijn H200 zitten, en deze moest van onderen vastgemaakt worden met 2 bouten aan de sleepogen. Aan de bovenzijde zaten ook 2 strippen. Deze moesten gemonteerd worden aan het cassis/steunbalk naast de radiator. Hiervoor moest ik uit de buitenste roostertjes een stukje materiaal verwijderen. Daar moesten dan de bevestigingsbeugels doorheen om vastgemaakt te worden. Aan deze beugels komt dan de bullbar. Waarschijnlijk is dit bij jou hetzelfde.
Ook heb ik weleens een type bullbar gezien die vastgemaakt was aan de bovenzijde van het frontpaneel (de beugels blijven dan wel in het zicht).
Nou ik hoop dat ik je een eindje op weg geholpen heb, en suc6.

Total (0), 16 jaar geleden

Hallo Nico,

Ik heb hem vanmiddag gemonteerd. Aangezien ik een H200 heb met airco was ik genoodzaakt om zelf strippen op maat te maken. Ik heb twee aluminiumstrippen gemaakt en die bovenaan de Pushbar vastgemaakt en vastgezet aan de voorkant bij de airco/vans. Onderaan moest hij met vier bouten aan het chassis vastgezet worden. Als ik geen airco had gehad dan was het makkelijker geweest volgens de monteur bij Hyundai. Het is dus een andere Bar dan jij hebt. Ik ben van plan de H200 te gaan verkopen dus heb ik gelijk ook het dashboard deels vervangen. Bedankt voor je reactie en groet!
Erik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.