Hyundai Getz: raamhendel / raamslinger / deurplaat verwijderen

Bouwjaar: 2004

Hallo allemaal,

Voor het herstellen van een schade moet de bekleding van de achterportieren af, normaal zit er een veertje achter de raamhendel en kan je met speciaal gereedschap dit makkelijk verwijderen.

Heeft iemand een idee hoe dit bij dit model zit en tips.

Ik hoor graag van jullie en alvast bedankt voor de reacties

John

John007

Geplaatst door John007 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wim12199 (0) PRO, 15 jaar geleden

Ook hier zit dat veertje er achter, er bestaat inderdaad een speciaal tangetje voor dit te verwijderen, eventueel met een zakdoek lukt het ook.

John007 (0), 15 jaar geleden

Allereerst natuurlijk bedankt voor de snelle reacties.

Ik heb zo'n schuif waarmee je dat kan doen, maar zit het veertje tussen de hendel en de afdekplaat die iets groter in de diameter is dan de onderzijde van de hendel, of zit het veertje tussen het deurpaneel en de ring?

Ik zal dinsdagavond wel weer een poging doen, normaal nooit geen problemen mee, maar wilde zeker weten alvorens de boel te beschadigen. (voor het eerst een hyundai, vandaar)

Ik verneem wel weer en als het gelukt is zal ik dit ook even melden.

John

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.