Hyundai Santa Fe: Santa Fe 2006 centrale vergrendeling gaat spontaan open en dicht

Brandstof: Diesel

Als de auto geparkeerd staat op de oprit s avonds gaat hij spontaan open en dicht, incl het aan en uitgaan van de verlichting. Er loopt niemand in de straat en auto staat achter gesloten hek. Hij blijft dit regelmatig doen zodat ik de accu moet los koppelen. Sinds vandaag doet hij het ook overdag. Onze garage herkent het probleem niet!
Wie heeft een idee wat dit kan zijn?

Van Roten

Geplaatst door Van Roten (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Santa Fe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (340) PRO, 8 jaar geleden

Een grapjas als buurman..?
Gebeurd dit ook als de auto ergens anders staat?
Misschien sluiting in de bedrading; controleer de bedrading daar waar het de deur in gaat en met name de bestuurders deur.

Van Roten (0), 8 jaar geleden

Aan de buren hadden we eerst ook gedacht, maar dat is niet zo, gelukkig!
Omdat hij het hoofdzakelijk doet als het donker is, laten we de auto uit voorzorg thuis. Maar hebben in het wel kunnen testen in het buitengebied waar weinig elektronica is, zoals bv afstandsbediening van tv' s e.d.. Daar doet hij het niet. ik ga de bedrading bij de deur controleren, kom er graag bij je op terug!

Van Roten (0), 8 jaar geleden

Aan de bedrading lag het niet die was goed. Hebben de auto' s gewisseld van plaats. Nu is de auto van mijn vrouw de buffer en tot nu toe ' flitst ' de Santa Fe niet meer. Heb niet kunnen ontdekken wat het probleem was.
Kijken hoe lang het goed gaat!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Santa Fe of stel zelf een nieuwe vraag.