Hyundai TERRACAN VAN 2.9 CRDI 4WD: Slecht aanslaan Hyundai Terracan

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: J3, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 110

Hallo,

Sinds gisteren heb ik een Hyundai Terracan, en die slaat erg slecht aan zowel bij koude als warme motor. Zodra ik de sleutel omdraai moet ik echt blijven doorstarten, en ook echt heel lang. Als ik het gaspedaal intrap, slaat hij voor mijn gevoel wel iets sneller aan. Als hij dan eindelijk aanslaat zie ik ook geen rookpluimen of iets dergelijks. Ook heb ik mijn hobby testkastje er aan gehad, en deze kan ook geen storing(en) vinden.

Ook heb ik als ik bijvoorbeeld 50km/u rij en geleidelijk aan het gas intrap geen problemen met doortrekken, maar als ik dezelfde snelheid (of een andere) rij en trap het pedaal ineens helemaal in, dan gaat hij inhouden/sputteren/stotteren of hoe je het ook noemen wil.

Heeft iemand nog ideeen in welke richting ik moet gaan zoeken, om dit probleem op te lossen?


Anne (Citrofiel) mocht je dit lezen, dan zou ik graag willen weten waar jij dat revisiesetje voor de brandstofdrukregelaar gekocht hebt, denk dat ik daar ook maar eens mee moet beginnen.

Martindg1972

Geplaatst door Martindg1972 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Terracan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Terracan of stel zelf een nieuwe vraag.