Hyundai H200: slecht starten

Bouwjaar: 1989

Mijn hyundai start als ie een half uurtje stil gestaan heeft heel erg slecht of niet. Koud start ie goed. Als ik hem laat aanduwen dan start ie wel meteen. Ben al bij garage geweest maar die weten het ook niet. Kan iemand mij ideeen aandoen om dit probleem op te lossen. Dit probleem komt alleen maar voor als de buitentemperatuur warm is en de zon schijnt. De motor wordt trouwens wel gewoon rondgegooid

rolf10260

Geplaatst door rolf10260 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Klikoo (0), 19 jaar geleden

Misschien is het mengsel te rijk. Blijft de choke niet hangen of iets dergelijks ? Bij koude start heeft de motor een rijker mengsel nodig, dus op dat moment merk je niks van een hangende chokeklep of iets dergelijks. Pas als de motor op bedrijfstemperatuur is gaat hij bij een te rijk mengsel slecht starten. Zelf ooit gehad bij een H100 benzinemotor: de LPG verdamper bleef doorlekken. Koude LPG-start en benzinestart altijd goed, warme start op LPG was toen zwaar klote. Verdamper gereviseerd en de zaak was opgelost. Misschien bij jou dus ook een te rijk benzine/diesel of LPG mengsel door een of andere oorzaak ?

michaelluijendijk (0), 19 jaar geleden

wat is het voor een motor ?
gewoon de 2,5 ltr diesel of heb je een benzine of een motor op gas?Is er al iets vervangen?kortom graag iets meeer info

michael

rolf10260 (0), 19 jaar geleden

Het is een 2,5 ltr dieselmotor hij is al bij de garage geweest, ze hebben de pc eraan gehad maar konden niks vinden. Er is verder nog niks vervangen, omdat volgens die garage alles in orde is. De hele winter geen problemen gehad maar nu het weer wat warmer wordt meteen dezelfde problemen terug

ephy (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo,

je moet ff proberen als hij niet wil lopen een beetje startpiloot in de inlaat wil hij dan wel kun je verder zoeken .
gaat het hier om een covec pomp soldeer dan alle draden door bij de brandstofpomp !

groeten emiel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.