Hyundai Coupe: speakers in deuren

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,0 16V

Weet iemand wat de maat van de luidsprekers in de voordeuren zijn ? en rond of ovaal. ik ben van plan om er dikkere in te bouwen op een versterker. alleen werk ik veel en heb weinig tijd maar wil graag het spul alvast inkopen. groeten jh

hennep

Geplaatst door hennep (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hennep (0), 13 jaar geleden

heb het gevonden en heb [b]XXX[/b] gekocht ( ruim vermogen en hertz bereik ) deze moeten er nog wel in . het is misschien makkelijk voor iemand die ook nieuwe speakers in de deuren wil ( hyundai coupe 99 ).

Hans4040 (355) PRO, 13 jaar geleden

Bedankt voor de tip.
Het is alleen niet de bedoeling dat je hier reclame maakt...

mvg,
Hans

hennep (0), 13 jaar geleden

dan weten ze toch welke merk en type speakers het zijn , dan hoeven ze niet lang te zoeken. maarja dat is mijn idee. als ik reclame wou maken deed ik er wel een joekel van een afbeelding bij en waar ze het goedkoopst zijn

Hans4040 (355) PRO, 13 jaar geleden

tja...ik denk dat de meeste mensen gewoon de speakers opmeten, maar dat is mijn idee...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.