Hyundai Coupe 2.0i: Springt af en toe uit de 1ste versnelling.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0i

Goedemorgen medeforumgebruikers. Ik zit nogal met een vervelend probleem. Niets dan lof over de Hyundai Coupe. Alleen springt hij de laatste tijd als ik weg wil rijden uit de 1ste versnelling. Dit probleem heeft zich nog nooit voorgedaan. Nooit problemen gehad met schakelen of zo. Het vreemde is dat het heel af en toe gebeurd. Zou het de overbrengingsstangen kunnen zijn bij de versnellingspook in de buurt of moet ik echt gaan denken aan de versnellingsbak. Graag een reactie cq.oplossing. Alvast bedankt. Vr.Gr. Henk.

henkie4437

Geplaatst door henkie4437 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

henk om vast testellen of het in de bak of buiten de bak zit moet je eerst kijken hoe het schakelmechanisme eruit ziet ivm speling is dat goed dan zou ik de schakelstangen los koppelen en hem in zijn een zetten en rijden springt hij er dan uit dan zit het in de bak en denk je aan de schakelmof of blokkering van zijn een ; gebeurt dat niet dan is het schakelmechanisme.
het probleem is dat hij het niet altijd doet dus je zou er eerst achter moeten zien tekomen of en wanneer het gebeurt omdat je het na kan bootsen.
lukt dat niet dat je het kan op wekken dan wordt het moeilijk dan zo ik wachten tot het duidelijker is alvorens dit tedoen.

groetjes jan.

henkie4437 (0), 16 jaar geleden

Dank je wel. Ik zal die suggestie's een proberen. Ik houd je op de hoogte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.