Hyundai Excel: Stanklucht, als ie warm word

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1500

Ik heb al enige tijd last van een soort olie stank(alleen als ie warm is ) , de kleppendeksel pakking is al vernieuwd, maar het is nog niet verholpen,verders geen olieverbruik of lekkage, ik heb wel wat lichte olie lekkage gezien, linksonder radiateur, daar loopt een aluminium remleiding, kan die ook gaan stinken? en zou die remolie tegen mij radiateur aankomen, zodat hij warm word en dan gaat stinken ? Alvast bedankt voor reactie,s

Gr. Johnny

walker65

Geplaatst door walker65 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Excel? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

limbra (580), 13 jaar geleden

daalt het peil van het rem vloeistof reservoir ? als het een rem leiding is die lekt zou ik het snel (laten) repareren ,
als de rem olie in aanraking komt met je radiateur kan de olie stank hier zeker door veroorzaakt worden.
weet je zeker dat dit de remleiding is ? is het niet toevallig een leiding van de stuur bekrachtiging die langs de radiateur loopt?
aangezien de rem leidingen meestal vanaf het schutbord richting remmen gaan , maar ik weet niet zeker of dit bij een excel ook zo is.

walker65 (0), 13 jaar geleden

Het is inderdaad de leiding van de stuur bekrachtiging, die langs mijn radiateur loop, misschien als de radiateur warm word, en de olie er tegen aan drupt, deze gaat stinken, is dat wel eens vaker voorgekomen ?

limbra (580), 13 jaar geleden

alles kan kapot toch? je kunt het beste kijken waar deze precies lekt , of het de leiding zelf is of het koppelstuk ,
vervangen van het lekkende onderdeel is dan de oplossing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Excel of stel zelf een nieuwe vraag.