Hyundai ix35 2012: Start niet na poosje stilstaan.

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: G4KD, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 120

Mijn probleem,
Als ik na een rit de motor uitzet en direct weer start is het oké, maar als ik een poosje wacht en dan start gaat hij alleen op contact en draait de startmotor niet rond, na een afkoelingsperiode is alles weer oké. Bij het uitlezen zijn erg geen foutcodes. Ook de anwb kon niets vinden, en de Hyundaidealer ook niet. Iemand enig idee?

Jaap49

Geplaatst door Jaap49 , lid sinds 5 jaar geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Is er gemeten of er stuurspanning komt op het startrelais als hij weigert ?
Heb je al eens geprobeerd als hij weigert , om uit te stappen , met ab de auto afsluiten even wachten daarna weer openen en starten ?

Jaap49, 4 maanden geleden

Ja, uit en instappen, afsluiten en weer proberen heb ik gedaan, geen resultaat, het vervelende is dat ik nu op vakantie ben dus niet naar de garage kan waar ik em net heb gekocht. De batterijtjes van de afstandsbedieningen zijn ook net vernieuwd.

    Eindelijk, hij doet het weer! Er zijn twee relais vervangen tussen contactslot en startmotor, maar het probleem bleef. Toen bleek dat als er tegen de selector module van de automaat werd getikt de motor wel startte. Deze is nu vervangen en het probleem is opgelost! - Jaap49, 3 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai ix35 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.