Hyundai H100: startprobleem bij warme motor

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,5

bij koude start geen probleem, bij warme motor draait wel de startmotor maar slaat niet aan. wie weet een mogelijke oorzaak.
groet paul groot

p. groot8328

Geplaatst door p. groot8328 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H100? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jeroen5305 (0), 17 jaar geleden

Ook bij een warme motor moeten de gloeibougies gloeien (nagloeien) alleen zit er, volgens mij, een timer relais tussen die motortemperatuurs afhangkelijk werkt. Deze zorgt ervoor dat de gloeibougies een andere nagloeitijd krijgen en als deze defekt is kan het goed zijn dat hij alleen goed gloeit bij koude motor en het circuit voor warme motor defekt is. succes

p. groot8328 (0), 17 jaar geleden

weet iemand waar het betreffende ralais precies zit .er zit wel een relais rechts achter een dikke luchtslang maar ik dacht dat dat het startrelais was of is dat hetzelfde
groeten paul groot

Roland van Berne (0), 15 jaar geleden

Vermoedelijk is de distributie onlangs vervangen en staat de pomp niet goed!
Deze werkt vervroegd bij koude motor en doet dat niet bij een warme motor!
Oplossing; alles op tijd zetten!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H100 of stel zelf een nieuwe vraag.