Hyundai Coupe: thermostaat

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 201 16v

goedendag.
De temperatuur van mijn auto een hyundai coupe loopt tergend langzaam op en de kachel word ook niet warm, nu is mij eerder op dit forum verteld dat de themostaat aan vervanging toe is, wie van jullie kan mij een korte omschrijving geven hoe je een thermostaat moet vervangen en waar je zoal op moet letten.
Ik heb al een nieuwe thermostaat en koelvloeistof in huis gehaald.
mvg Karel en bij voorbaat alvast bedankt.

Karel

Geplaatst door Karel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hennep (0), 16 jaar geleden

een tijl onder de radiateur en stop eruit draaien als hij leeg is d'r weer in. oude thermostaat eruit nieuwe erin met eventueel pakking, dichtdraaien. koelvloeistof erin en dop eraf laten en stationair laten draaien en kachel aan zetten en op warm. je ziet ondertussen dat er luchtbubbels omhoog komen in het reservoir als hij niet meer bubbelt is hij ontlucht dan kijken of er genoeg in zit en dop erop je kachel moet nu gewoon weer heet kunnen worden.gr jh

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.