Hyundai H200 diesel 2.5 automaat: Tikken in de motor

Bouwjaar: 1999

Hoi, ik sta op het punt een H200 te kopen (180.000Km). Echter constateerde ik luid tikken in de motor. Het heeft iets weg van een klep maar dit is het niet(denk ik, kleppen zijn net gesteld). Bij history navraag blijkt de auto bij de garage te zijn geweest voor deze klacht(4maanden geleden bij 160.000Km). Zij hebben niets kunnen vinden. Ook vind ik het vermogen tegenvallen. Hij heeft iets weg van een natte krant:( Heeft iemand een idee? Vast bedankt!

Tom11523

Geplaatst door Tom11523 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ephy (0) PRO, 20 jaar geleden

het kunnen veel dingen zijn bij een h200 krukas poelie losgelopen , krukas gebroken (dan loopt hij nog wel )
of een lager er uit of een vreter ?
check ff of er orginel filters opzitten en of de olie dik is
verder is het moeilijk zo te zeggen .

succes

Tom11523 (0), 20 jaar geleden

Bedankt voor je reaktie. Ik heb hem overigens aangeschaft. Ik heb nog wat van de prijs afgekregen dus ik ga de tips na en zo hopelijk voorkomen dat ie helemaal in de poeier loopt. Als het een vreter is zal ik t.z.t. me bij een onlangs opgelopen adresje melden. Wellicht neem ik daar ook wel contact mee op om door hem een "afleverbeurtje" te laten doen en e.e.a. te laten checken. Ook Ephy bedankt!! Na 8 of 9 april zal ik de uiteindelijke bevindingen hier posten.

Groetjes Tom.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.