Hyundai GETZ: totale stroom uitval

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: G4HD, Motorinhoud (cc): 1100, Vermogen (kw): 46

hallo,ik heb hier een getz staan met een hele vreemde storing,auto rijd goed en opeens valt alles uit,motor,verlichting,en zelfs de lampjes in het dashboard, dus is er een stroom uitval,het is net alsof je de auto gewoon uitzet en als je de sleutel terug draait en opnieuw start is er niks meer aan de hand hij start in een keer en rijd weer alsof er niks aan de hand was dit probleem is al 2 keer voor gekomen terwijl die uitvalt is er ook geen gepruttel of gestoot waarneembaar het word ineen keer afgekapt het lijkt erop dat het contactslot een onderbreking heeft,als iemand andere suggesties heeft of een richting kan aan geven waar ik moet zoeken hoor ik dat natuurlijk graag.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

flow (0), 8 jaar geleden

zo mensen,ik ben eruit crasch schakelaar had slecht contact,toen ik de auto flink doorelkaar schudde viel de motor uit.Dus dit is opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.