Hyundai Getz: Verlichting km teller

Motorcode: 1400

Heb een getz gekocht, nou werkt de verlichting niet van de km teller.
Kan iemand vertellen hoe ik bij de teller kan komen.
Vr bedankt voor enig reactie
Rudie

Fairmont

Geplaatst door Fairmont (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

limbra (575), 10 jaar geleden

kappen stuurkolom los schroeven (schroeven zitten in de onderste kap van de stuur kolom)
schroeven afdek-rand (afdek rand van cockpit/tellerbak) los draaien , 2 bovenin 2 onderin , (kan zijn dat deze onderin geklemd zit)
tellerbak los schroeven , 2 schroeven boven 2 schroeven onder , deze zie je zo zitten.

Dan tellerbak verwijderen en via de achterzijde zijn de lampjes bereikbaar.

succes.

Fairmont (0), 10 jaar geleden

Hi Ron,
Bedankt voor je advies, laat je weten na de klus.
Groetjes
Rudie

Fairmont (0), 10 jaar geleden

Hi Ron,
Ja ben er aan begonnen kappen van de stuurkolommen d'r af 2 schroeven van de cockpit eruit,,,,,,,,. Maar toen stopte het geen schroeven meer en het ding zat nog muur vast. OK onderplaat eraf nou ja nou maakt het ook niet meer uit wat ik ook los maak als ik maar die lampjes kan vervangen. nog geen aanwijzigingen wat er nog meer los moet. een sterke lamp (Letlamp) erbij gehaald van m'n camera en onder het dhasbord goed gekeken en ja hoor het is heel erg simpel. moet je mee maken, nadat de stuur kappen eraf is moet je het stuur laten zakken, inderdaad die 2 schroeven eruit vd cockpit maar dan moet je de gehele onderkant van de sierrand lostrekken dan komt de front kap eraf en dan xie je de schroeven van de klokken gerei de rest is een fluitje van een cent. alle lampjes vervangen alles in elkaar en en de contact sleutel er in en meteen ging de kerstboom aan lampjes aan wat niet was voor ik de lampjes vervangen had .
maakt niet uit alles werk weer en kan weer op pad met de car. Mischien is deze car anders dan bij jullie ?? ik weet dat niet.
Bedankt Ron voor het begin was toch makkelijk. je moet een goede start hebben .
bedankt
Rudie

limbra (575), 10 jaar geleden

Fijn dat het gelukt is ,

veel rij plezier maar weer , thanx voor de feedback .

groet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.