Hyundai H200: versnellingsbak vast!!

Bouwjaar: 1999

Hallo, ik had even een vraag,ik rij op de snelweg,voel een lichte tik,gewoon doorrijden,kom ik van de de snelweg,wil terug schakelen,jammer lukt niet meer. na veel pijn en moeite kreeg ik hem in zijn 2.Bij wie klinkt dit bekend?auto loopt prima wordt goed onderhouden niet eerder gepiept of gekraakt ineens kapot.koppeling lijkt wel te reageren bak doet niets meer!!
Bus heeft 77897 gelopen dus lijkt me een beetje vroeg voor een versnellingsbak vervangen!! alvast bedankt!!

koops

Geplaatst door koops (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zal waarschijnlijk toch iets gebroken zitten aan schakelmechanisme van 2de, een veertje of iets dergelijks die ertussen zit.Alle andere versnellingen gaan wel goed?

koops (0), 18 jaar geleden

Ik heb de bak weggebracht voor revisie,was niet meer mogelijk,te zwaar beschadigd.waarschijnlijk is de olie eruit gelopen zat niets meer in.morgen komt er een andere revisie bak onder en dan hoop ik dat hij weer perfect rijd!!!Ik vond het wel apart dat ik daar nooit iets van gemerkt heb geen gekraak of gepiep,in een keer in de soep gelopen!!!

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

waren alle mensen ook maar zo!! zonder janken en piepen in één keer laten weten waar je aan toe bent ;)

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.