Hyundai H200: Vreemd koppelings probleem

Bouwjaar: 1999

Ik ben in bezit van een H200 bj 1999.
Nu had ik tijdens de vakantie een heel vreemd probleem. Wij stonden in een file, en toen ik het koppelingsbedaal intrapte bleef deze geheel onderaan staan (op de bodem). Ik kon wel vanuit vrijstand in zijn 1 en 2 schakelen (zonder dat de bak kraakte), en als ik gas gaf dan reed de auto gewoon vooruit. Even later toen wij weer stilstonden heb ik handmatig het bedaal omhoog getrokken, en nadien heb ik het probleem niet meer gehad. Nu zou je zeggen, het probleem is toch over waarom deze oproep. Maar ik wil niet nog een keer voor dit heuvel komen te staan. Overigens de H200 trok geen caravan of iets dergelijks.

nico8126

Geplaatst door nico8126 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

De Steut (0), 18 jaar geleden

Beste nico, als ik op wintersport ga met m'n H 200 en de caravan er achter, dan moet ik in zwitserland een pas over van 13 % ongeveer 20 km.
Elk jaar als ik boven ben en weer ga afdalen, heb ik dat zelfde probleem. Verder het hele jaar niet meer. Raar He

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

dit zit meestal in mechanisme van de zelfstellende koppelingskabel. dit is niet te repareren, dus dan kom je automatisch uit bij een nieuwe koppelingskabel.

maar waarom dat bij rob altijd op het zelfde punt gebeurt kan ik niet verklaren......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.