Hyundai H200 2002: losgelopen krukaspoelie

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG

Begin juli is van mijn H200 (benzine/LPG, uit feb2000) bij 130.00 de krukaspoelie eraf gelopen. gevolg: krukas moet vervangen worden, overige schade valt mee maar toch een dure grap !! Volgens mijn hyundaidealer in helmond kan dit alleen gebeuren als de bout niet goed vastgezet is. Bij 98.000 is bij groot onderhoud de distributieriem vervangen (hyundai waddinxveen), maar hier willen ze van aansprakelijkheid cq. tegemoetkoming niets weten. Ik heb ondertussen begrepen dat dit probleem zich wel vaker bij de H200 voordoet. Wie heeft ervaring met soortgelijke gevallen en wat valt er te doen op het gebied van aansprakelijkheid /coulance regelingen ??

jjonker

Geplaatst door jjonker (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Alex218 (0) PRO, 18 jaar geleden

Neem contact op met de importeur als je er met de dealer(s) niet uitkomt.

Gezien de km's gereden sinds de reparatie geef ik je weinig kans, maar soms helpt het als de reparatie rond de 12 maanden geleden is uitgevoerd. Bij meer dan 15 maanden én 32.000 km verder ben ik bang dat ook daar niets "te halen" valt.

Remmmie (0), 18 jaar geleden

De Waddinxveen Dealer.........Ik heb vaak last gehad van mijn Hyundai'tje op gas, toen ik naar die waddinxveenze dealer ging, wel meer dan 4 keer, kreeg ik te horen dat het me lambda zonde was en dat mijn klepjes niet op tijd liepen...maar hij kon niet garanderen dat het het was, het zou ook wel eens aan mijn gas computer liggen of m'n injectie systeem (die die dan ook nog eens wel ff zou willen reinigen....dit alles wilde ik niet geloven want ik heb meer ervaring in hyundaitjes.....en ging naar een universeel Gas installatie bedrijf, hier bleek het dus niet te gaan om mijn lambda zonde maar om 1 bougie kabel die door was, dus voor circa 50 euro was ik klaar ipv 1650 euro bij deze geweldige waddinxveenze dealer....het is natuurlijk een mannier om Geld te verdiennen.....vuile oplichters, zulke tenten zouden ze moeten sluiten.....mijn tip: zoek een andere garage en net als hierboven zoek het bij de importeur....

willem212124 (0), 18 jaar geleden

kijk hier eens
http://www.problemcar.nl/index.php?topic...

groeten willem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.