Jaguar S-Type: Aankoop Advies voor een Jaguar S-Type 3.0 V6 of 4.0 V8

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: v6 ov8

Ik rijd nu 5 jaar Rover 75 2.0 V6 en ben ook al jaren Jaguar liefhebber. Heb zelf al een XJ 6 uit 1973 voor de hobby.
Binnenkort wil ik mijn Rover 75 verkopen en hiervoor in de plaats een Jaguar S-Type kopen. Echter kan iemand mij de voor en na delen van de 2 benzine type aangeven. De V6 3.0 lijkt mee een relatief vriendelijke motor t.a.v. de dikke V8, die naar horen en zeggen wel een stuk kan gaan?? Krukas o.i.d.

Tevens lees je hier en daar dat de automaat bakken wel een stuk kunnen gaan van de begin jaren? Heeft iemand hier ervaring mee??

minkm00

Geplaatst door minkm00 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar S-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Beste leden
Problemcar.nl houd zich voornamelijk bezig met het oplossen van technische problemen.
Om eigenschappen van voertuigen te bespreken zijn er een tal van mediums te vinden waar u antwoord zult vinden op al uw vragen.
Natuurlijk willen we u best een stukje op weg helpen:

www.autoweek.nl www.autozine.nl

Indien iemand de vraagsteller toch van informatie wil voorzien, kan dat doen door de vraagsteller rechtstreeks per email te benaderen.

Moderator Problemcar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar S-Type of stel zelf een nieuwe vraag.