Jaguar Sovereign: Fueling Failure

Bouwjaar: 1988

Met onze jaguar sovereign 6 cilinder 3.6 liter benzine hebben mijn vader en ik steeds problemen met starten. Hij start nu zelfs helemaal niet meer. De boordcomputer gaf voorheen regelmatig een 'fueling failure'. In het begin liep de motor gewoon, maar stotterde hij in als hij net liep even en viel hij af en toe even terug de eerste 5 a 10 kilometer. Totdat op een gegeven moment de motor tijdens het rijden afsloeg en dan starte hij heel moeilijk of niet meer en pas na een bepaalde tijd kreeg je hem weerr aan de gang. Nu dachten wij zelf aan water of rotzooi in de tank. Heeft iemand dit probeem ook wel eens gehad, of weet iemand de oorzaak?? Wij zouden heel blij zijn met een reactie!

Jaap4729

Geplaatst door Jaap4729 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar Sovereign? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

patrick_r (0) PRO, 19 jaar geleden

Werkt de brandstofpomp wel??

Jaap4729 (0), 19 jaar geleden

ja die doet het.. Heb nog getest.

patrick_r (0) PRO, 19 jaar geleden

Valt de spanning soms weg op de pomp?

Jaap4729 (0), 19 jaar geleden

Nee de spanning blijft constant.. Hebben een nieuwe b-pomp geinstalleerd, maar het probleem blijft. Krijg hem nu helemaal al niet gestart..

patrick_r (0) PRO, 19 jaar geleden

Op het moment van op contact zetten en starten,moet je op de + draad bij de pomp ongeveer accu spanning meten,volgens mij een blauw rode draad.
Als hier de spanning wegvalt kijk dan eens naar de zwarte verbindingstekker vanaf de pomp naar kabelbundel auto(rechts)
Wil weleens problemen geven en tevens naar het benzinepomp relais bij het rechter achterlicht.

patrick_r (0) PRO, 18 jaar geleden

al iets bekend??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar Sovereign of stel zelf een nieuwe vraag.