Jaguar S-Type: Jaguar s-type 3.0 24v.V6 mot.aj 2967cc Slaat niet aan!!!

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 24V

Wij hebben hier een Jaguar staan die niet wil aanslaan.
Reeds uitgevoerde werkzaamheden. Brandstofpomp in de tank vervangen,diverse relais onder motorkap vervangen. Wat ons opvalt is dat er constant 12V op de pomp staat ondanks dat je contact uitzet, zou er een relais blijven hangen?? zo ja waar zit dan de brandstofpomp relais want we hebben alle relais eruitgehad onder motorkap en rechtachterin kofferruimte en er blijft 12V op de pomp staan.Als je contact aan zet dan komt er een klein pis straal uit de pomp en scheit hij er direct weer mee uit. dus hoor je de pomp niet draaien.Auto vonkt wel gewoon alleen geen brandstof.
Weet iemand hier raad mee??? Of heb er iemand nog een elektrische schema liggen wat ons op weg kan helpen.

M.V.G R&M De BMWSpecialisten.

BMWSpecialisten

Geplaatst door BMWSpecialisten (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar S-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

marcel7031 (0) PRO, 15 jaar geleden

Is de massa wel goed? Is de pomp wellicht massagestuurd? En als je de pomp zélf aanstuurd gaat het dan beter? Aanzuigfilter in tank? Dit moet toch te vinden zijn!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar S-Type of stel zelf een nieuwe vraag.