Jaguar S-Type: start niet in stand P

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 v6

Auto start niet in stand P en daarbij branden ook de achteruitrijlichten.Zet hem daarna in stand N dan start hij wel en de achteruitrijlichten zijn uit.Ik neem aan dat het starten wordt geblokkeerd omdat de auto op een of andere manier de achteruitrijstand staat of dit leest via electronica of computer.
Wat is de oorzaak en kan dit kwaad.Kan ik dit verhelpen?

alfila56

Geplaatst door alfila56 (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar S-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

vaak is hier de schakelaar op de bak of op de pook hiervan de boosdoener,de neutral switch.

alfila56 (0) PRO, 14 jaar geleden

Hoe kan ik controleren welke schakelaar dit is.Het probleem is af en toe,soms na een stuk rijden is het weer een tijdje weg

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

ik durf niet met zekerheid te zeggen waar die bij deze auto zit maar meestal op of nabij je pook of onder op de bak

alfila56 (0) PRO, 14 jaar geleden

Volgens de dealer zit het probleem in de bevestiging van de kabel,tussen de pook en de bak, die los kan zitten op de bak .Zoniet, dan moet de kabel op nieuw afgesteld worden.Dit gaat via de binnenkant bij de automaat bedieningspook.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar S-Type of stel zelf een nieuwe vraag.