Jaguar S-type 2003: Storing pingelsensor bank 1

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: JB, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 147

Mijn S type heb ik vandaag van de schorsing afgehaald, ben hem gaan wassen, maar richting wasstraat ging het motormanagement lampje aan en de melding "beperkt motorvermogen". Na het wassen naar huis en uitgelezen. Storingscode P0327 ( signaal pingelsensor te zwak bank 1). Ik kan de Po327 wissen maar komt weer terug. Ik heb tijdens de schorsing lambdasonde voor de kat van cil bank 2 vervangen, die storing blijft nu weg. Nou lees ik her en der dat de oorzaak ook met vocht te maken kan hebben? Weet iemand hier iets meer van? Oh ja waar kan ik de pingelsensor bank 1 vinden?

W.J.

Geplaatst door W.J. PRO , lid sinds 2 jaar geleden

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door W.J. PRO, 2 jaar geleden

Die pingelsensor zit op een vervelende plaats, dus ik heb met de fohn de zaak goed gedroogd en de volgende dag storingscode gewist en tot nog toe blijft het uit, dus hopen dat het zo blijft. Nu nog voor de APK beide achterveren vervangen. Dan kan hij er hopelijk weer een jaar tegen. Bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar S-Type of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.