Jeep Wrangler 2013: ESP lampje

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: VM11D, Motorinhoud (cc): 2800, Vermogen (kw): 147

Vanmiddag op de dijk Almere richting Lelystad reed ik een vrachtwagen tegemoet. Gezien de harde wind welke uit NO kwam, passeerde de vrachtwagen welke uit de tegenover gestelde richting kwam mij. Door de wind, welke hij op dat moment tegenhield slingerde mijn Jeep eventjes, maar daarna reed ik gewoon weer verder. Toen ik bij de bocht (einde dijk) kwam, ging mijn ESP lampje plotseling aan. Niet knipperend maar continue. Tot op heden brand het lampje nog steeds. Niet eerder gehad!! Iemand enig idee wat ik hieraan kan doen?
Mijn Jeep heeft slechts 84000 km gelopen.
Bedankt alvast voor jullie antwoord.

Gr. Herman

Jeep Wrangler Rubicon

Geplaatst door Jeep Wrangler Rubicon (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Wrangler? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1600) PRO, 3 jaar geleden

Begrijp niet wat dat met de vrachtwagen te maken heeft of de wind of de lokaties.
Als je de auto uit zet en daarna weer start blijft het lampje dan branden , denk het wel zo te lezen.
Er zit niets anders op dan het voertuig uit te laten lezen met de juiste apparatuur , er is zo eigenlijk weinig over te zeggen , kan van alles zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Wrangler of stel zelf een nieuwe vraag.