Jeep Grand Cherokee: infinity radio

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.0

Hallo Jeepisten,
Airco probleem is opgelost. Volgende uitdaging! mijn orginele infinity radio speelt niet zuiver op radio zenders. Een cassette geeft fantastisch geluid, maar alle zenders klinken net of ze net naast de juiste frequentie staan. De antenne en aansluiting is goed.
wie weet hoe dit komt?
Gr René Krook

rene krook

Geplaatst door rene krook , lid sinds 14 jaar geleden

5 Reacties

sjaak10918 PRO, 14 jaar geleden

als je een draaiknop (met een touwtje) hebt kun je in de radio een 4kant kastje vinden met 4 schroefjes erop. Hieraan ff draaien kan helpen. Je kun hiermee ook de plaats van de zender t.o.v. de uitlezing op je front (het touwtje) veranderen als de aangegeven plaats van de zender niet goed is. Sjaak

rene krook, 14 jaar geleden

Hoi,
Dank je voor je antwoord, maar ik heb zo'n digitale uitvoering, weet je daar ook een oplossing voor?
Gr René

sjaak10918 PRO, 14 jaar geleden

heb ik nooit open gehad,dus geen idee. Sorry. Misschien in de radio de solderingen opnieuw solderen en/of op bepaalde plaatsen contactspray spuiten. Sjaak

TZ, 14 jaar geleden

René,

Is het soms een invoer auto uit de US, deze worden met infinity radio uitgerust die niet af te stemmen zijn in Nederland op oneven zenders zoals 101.3 etc. Ik heb zelf ook een Grand Cherokee uit 1996 uit de US. Kan je alleen oplossen door radio te vervangen door een model bestemt voor de export.

bernzal, 14 jaar geleden

Ik tip op TZ

succes Ber

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.