Jeep Grand Cherokee: Kachelklep Grand Cherokee

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: Diesel

Rechterknop op het bedieningspanneel van de kachel reageerd niet
Je kan hem op iedere gewenste uitstroom kanaal neerzetten maar hij reageerd niet
Je hoort de aanjager wel blazen maar verder niets
Zit op Bonaire Nederlandse Antillen en hebben hier geen DRB3 om uit te lezen
gaarne hulp
Mack

mackwestside

Geplaatst door mackwestside PRO , lid sinds 10 jaar geleden

3 Reacties

Highway PRO, 10 jaar geleden

Demonteer het motortje en kijk als je dan de klep beweegt dit niet heel licht gaat. De kleppen willen wel eens breken en daardoor geen verandering van de luchtstroom.

Ewitt PRO, 9 jaar geleden

Kachelhuis de-montage en beide kleppen opnieuw sterk lijmen , breekt vaak uit in de opening voor het electrisch motor Oorzaak is vaak lekkage van kachelradiateur en hierdoor raakt het kunstof en het foam verzadigd met koelvloeistof en word dus zwaarder .Ook heeft het electrisch motortje geen vaste stop , dit regel de knop ( kachel module ) op display . kan dus voorkomen dat het motortje vaak doordraaid . Ik vervangen regelmatig de eletrisch motor en herstel de kachelkleppen ( kost veel geld een nw set kachelkleppen )

Je mag me even bellen voor oplossingen

mackwestside PRO, 9 jaar geleden

Hoi beste mensen, Heleboel gesloopt en ja hoor beide kleppen aan puin, Via een bedrijf in de USA wat hier 2 uur vandaan is 2 aluminium kleppen gehaald met inbouw beschrijving zodat je niet het kachelhuis hoeft te demonteren maar alleen 2 gaten zagen en later het plastic weer terugplakken, Klinkt lullig maar leuke klus om te doen en werkt weer perfect
Bedankt voor jullie reactie's
Mack uit het zonnige Bonaire N.A.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.