Jeep Jeep Grand Cherokee 5.2V8: Kentekenplaatverlichting

Bouwjaar: 1993

Hoi,

Sinds kort heb ik geconstateerd dat de kentekenplaatverlichting niet meer werkt. Beide lampjes vervangen (linker was doorgebrand) contacten gereinigd, aar helaas geen licht. Er staat geen spanning op de contacten. Heeft iemand een idee zonder dat ik de hele auto af moet speuren naar sluiting of draadbreuk?

Hans

Ape

Geplaatst door Ape (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Ape (0), 19 jaar geleden

Problem solved!

Bekleding achterklep losgeschroefd. Eerste de beste connector stond nog 12 volt op dus het probleem kon nooit verder weg zitten dan n de laatste 30cm draad. De voeding werd nog gesplitst i.v.m. de twee kentekenlampjes en daar zat het em. Vocht en corrosie had de voedingsdraad bij de spl;itsing doorlaten rotten. Koper was nu koperoxide en praktisch gebroken.
Doorgeknipt, opnieuw gestript en gesoldeerd e voila! Het werkt weer......

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.