Jeep Grand Cherokee: lekke cilinderkop

Bouwjaar: 1999

het is een 6 cilinder VM motor 3.1 LTD
vermoedelijk is er een lekke koppakking.
Kunnen de koppen zondermeer gedemonteerd worden, motor zit namelijk nogal dicht onder de voorruit geschoven,
zijn er verder nog bijzonderheden waar je op moet letten?
Graag wil ik weten hoeveel tijd ik hiervoor moet uittrekken

jaaphospers

Geplaatst door jaaphospers (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

universeel11699 (0) PRO, 19 jaar geleden

gedaan bij een voyager, zelfde motor volgens mij, geen echte bijzonderheden, laat wel voor de zekerheid alle koppen afpersen, of is dit er geen met losse koppen?

jaaphospers (0) PRO, 19 jaar geleden

het is err een met losse koppen

bert60hh (0), 14 jaar geleden

ja ok

nonkelpater (0), 14 jaar geleden

[quote=bert60hh]hallo ,ik wil de pullie van mijn stuurpomp vernieuwen maar hoe krijg ik de oude eraf ,er zit schroefdraad en imbus in de moer van de pullie ,maar muurrr vast wie kan mij helpen? het is een v8 van 2000 4.7 l , ik weet niet of je die moer los moet draaien met de klok mee of tegen ? of zit het er op geperst geen idee alfas bedankt[/quote]
Herbert, als je een vraag hebt moet je die wel in de juiste rubriek als nieuwe vraag stellen, en niet tussen de antwoorden op iemands anders zijn vraag. De kans dat je op deze manier een antwoord krijgt is vrij klein.
Je schrijft niet eens over welke wagen het precies gaat!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.