Jeep Grand Cherokee: lekke cilinderkop

Bouwjaar: 1999

het is een 6 cilinder VM motor 3.1 LTD
vermoedelijk is er een lekke koppakking.
Kunnen de koppen zondermeer gedemonteerd worden, motor zit namelijk nogal dicht onder de voorruit geschoven,
zijn er verder nog bijzonderheden waar je op moet letten?
Graag wil ik weten hoeveel tijd ik hiervoor moet uittrekken

jaaphospers

Geplaatst door jaaphospers PRO , lid sinds 19 jaar geleden

4 Reacties

universeel11699 PRO, 16 jaar geleden

gedaan bij een voyager, zelfde motor volgens mij, geen echte bijzonderheden, laat wel voor de zekerheid alle koppen afpersen, of is dit er geen met losse koppen?

jaaphospers PRO, 16 jaar geleden

het is err een met losse koppen

bert60hh, 11 jaar geleden

ja ok

nonkelpater, 11 jaar geleden

[quote=bert60hh]hallo ,ik wil de pullie van mijn stuurpomp vernieuwen maar hoe krijg ik de oude eraf ,er zit schroefdraad en imbus in de moer van de pullie ,maar muurrr vast wie kan mij helpen? het is een v8 van 2000 4.7 l , ik weet niet of je die moer los moet draaien met de klok mee of tegen ? of zit het er op geperst geen idee alfas bedankt[/quote]
Herbert, als je een vraag hebt moet je die wel in de juiste rubriek als nieuwe vraag stellen, en niet tussen de antwoorden op iemands anders zijn vraag. De kans dat je op deze manier een antwoord krijgt is vrij klein.
Je schrijft niet eens over welke wagen het precies gaat!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.