Jeep Grand Cherokee: schakel probleem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: V8

Hallo,

de automatische overschakeling van de eerste naar de tweede trap gebeurd nogal met een schok, de ene keer minder erg dan de andere, voor de rest schkelt hij prima terug. Iemand een idee?

joop1957

Geplaatst door joop1957 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jvr (0), 15 jaar geleden

Hallo Joop,

Ik heb dat ook, maar alleen als de bak op temperatuur begint te komen (of heet) en dan meestal bij rustig optrekken. Als ik hem bij het optrekken rond 2000 - 2200 rpm houd gaat het vaak beter. Weet niet waar het aan ligt. Terug gaat inderdaad normaal.

Als je het altijd hebt, ook als hij koud is, zou ik het trans. olie (niveau) controleren en evt. vervangen (ook filter). Je kunt ook bij de dealer de computer laten uitlezen. Bij mij hebben al deze dingen trouwens niet geholpen.

Gr,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.