Jeep CHEROKEE 2.8CRD AUT. VAN: start niet meer op

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2800

Heb reeds jaren probleem met mijn Jeep. Meestal start hij niet op als het vriest. Moet dan met een warmluchtpistool de brandstoffilter opwarmen en dan start hij. Probleem reeds gemeld bij 3 concessiehouders van Jeep, maar probleem is niet opgelost.
Verleden week valt de motor uit bij het parkeren. Probeer terug op te starten maar lukt niet. Op dashbord verschijnt de code van de sleutel met lijn erdoor en tevens geeft de brandstofmeter niveau O aan waar de tank 100% vol is. Auto gaat naar Jeep garage en na een tijdje kunnen ze het probleem van de sleutelcode oplossen (was helemaal geen probleem met de sleutels) en tevens werkt de brandstofmeter weer (slecht contact). Maar de motor wilt net opstarten. Als men probeert hem op te starten slaat hij aan voor enkele seconden en valt weer uit. Als men direct terug probeert dan slaat hij niet meer aan...wacht men een uurtje slaat hij weer aan om na enkele seconden weer uit te vallen. Garage doet een voorstel om de electrische centrale (900 euro + BTW + handwerk) en de injectiepomp (850 euro + BTW + handwerk) te vervangen zonder enige waarborg te geven dat de wagen weer opstart.... Persoonlijk heb ik de indruk dat het probleem ergens anders ligt, een slechte doorvoer van de brandstof of iets dergelijks. Bij Jeep concessiehouders heb ik de indruk dat het meer verkopers zijn van wisselstukken dan techniekers. Zijn er nog mensen met gelijkaardige problemen/ervaringen?

makaira

Geplaatst door makaira (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.