Kia Joice: Airco en motormanagementlampje

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter 16v

Als ik de airco inschakel op de hoogste stand gaat het lampje branden van het mm. Als ik het mm reset (accu los etc) en de airco op een lagere stand inschakel is er niets aan de hand.

Heeft iemand een idee wat er aan de hand kan zijn?

DavidBronsgeest

Geplaatst door DavidBronsgeest (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Joice? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

donsok (0) PRO, 16 jaar geleden

stom vraagje als je de knipperlichten aan zet ,knipperen dan ook de controlelampjes mee van de kacel/airco? zo ja dan heb je een massaprobleem achter het dashboard is de joice nogal gevoelig voor

DavidBronsgeest (0), 16 jaar geleden

Nee, het lijkt niet op een massafout. Het mm lampje blijft nadat het is aangegaan branden totdat de accu is losgeweest. Het lampje (of andere lampjes) knippert niet mee met de knipperlichten of met andere stroomafnemers.

DavidBronsgeest (0), 16 jaar geleden

Ik ben eruit. Het branden van de MIL heeft niets te maken met de Airco. Zo mooi geintegreerd systeem heeft de Joice niet. De kat is het aan het begeven. Hiernaast is de compressor van de Airco waarschijnlijk ook aan vervanging toe. Als ik de airco inschakel heb ik geen radio meer nodig en verdampen de toch al geringe prestaties (probleem met kat) als sneeuw voor de zon...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Joice of stel zelf een nieuwe vraag.