Kia Sportage: Kia sportage 2005 motor of startmotor loopt door na uitzetten

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine

Vandaag deed ik de motor uit en bleef ik een geluid horen alsof de motor of startmotor gewoon doorliep. Na paasweken starten stopte hij. Wel stonk het rechts bij de riemen iets naar rubber. Daarna ging ik rijden en bleef de auto stilstaan op de weg. Aan de kant gezet. De motor laten uitlezen geen probleem. Nieuwe accu geplaatst maar de auto moest met startkabels worden gestart omdat er te weinig stroom in zat. Ik kon weer rijden. Na 5 minuten was ik thuis onderweg een probleem gehad. Wilde de auto uitzetten en weer liep hij door en weer begon de riemen te stinken. Nu nieuwe accu thuis aan de lading gezet en de oude accu even in de auto anders konden de deúren niet opslot. Wie weet wat het kan zijn. Is het inderdaad de accu? Ik weet het morgen.

weter138

Geplaatst door weter138 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Sportage? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mr21991 (0) PRO, 11 jaar geleden

ik snap er niks van, erg onduidelijk omschreven.

weter138 (0), 11 jaar geleden

Probleem al opgelost startmotor was defect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Sportage of stel zelf een nieuwe vraag.