Kia Picanto: verstralers toevoegen aan Picanto Bumper

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: ja

Hoi even vraagje over de Picanto 2006 van een vriendin, die wil toch de verstralers in de bumpers, we hebben de kabeltjes zien hangen achter de bumper en we denken dat in het middenconsole een schakelaar op de "blinde plek" voldoende is om de werkend te maken. Wie weet of dit zo kan en zijn de losse lampjes en schakelaar te halen en toevallig serienummers en prijsje ????

Doeg

Manta79

Geplaatst door Manta79 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Picanto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

pothead (0) PRO, 17 jaar geleden

zitten geen gaten voor de mistlampen in de bumper deze zou je zelf moeten zagen en dat gaat niet makkelijk. verder moet je als je de orginele kabelboom wilt gebruiken ook de juiste zekering weten en weten waar je een relias moet plaatsen. moet je best voor zoeken. en weet niet zeker of de kabel acher de bumper wel de goeie zijn.

John850 (0), 17 jaar geleden

Hallo,

De bedrading ligt er niet helemaal, bij een Picanto, die stopt ergens bij de zekeringkast, dus de rest moet je zelf aanlaggen. ook is er geen stekker los leverbaar die op de originele schakelaar past.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Picanto of stel zelf een nieuwe vraag.