Lancia kappa: 4 gasmeting

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 I

Ik heb dit probleem vorige maand al voorgelegd en de oplossingen die mij gegeven werden opgevolgd maar dit heeft nog geen succes gehad .Het probleem is dat tijdens de apk keuring de 4 gasmeting niet gemeten kon worden omdat de motor minimaal 6 sec 2500 rpm moet draaien en dat wil niet lukken hij zakt elke keer naar ongeveer 2000 rpm en loopt dan weer op naar 2500 rpm ik heb nieuwe bougies geplaatst en een lmm de inlaat gereinigd alle kontacten nagelopen en hij is met een computer getest bij de lancia en die begrijpen ook niet wat het zou kunnen wezen erg vaag maar toch???op de computer gaf hij ook niets aan. Wie kan mij helpen???

Lancia K128

Geplaatst door Lancia K128 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Kappa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Dat gebeurd soms wel es vaker. Komt omdat de motor totaal onbelast loopt. Wat wij dan doen is de motor in ieder geval tussen het minimum en
maximum toeren gebied houden en kijken dat de uitslag is. Is dat redelijk stabiel en binnen de norm dan volgt bij ons uiteraard goedkeur. Er staat nergens in de apk bijbel dat de motor exact hetzelfde toerental moet draaien. Wel dat ie binnen een min en max moet vallen.
Als je de motor tussen 2000 en 2500 kan houden is het prima, tenminste als de uitslag dan juist is.

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Kappa of stel zelf een nieuwe vraag.