Lancia Kappa: wat is een normaal doorsnee benzine verbr. voor een 2.4ltr 5cyl.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Wat is een beetje een normaal verbruik voor een 2.4 ltr. 5 cyl handbak.
-
Ik snap zelf ook wel dat het aan je rijstijl ligt, die is dus erg behoudend en de af te leggen meeste afstanden zijn 100km wegen en doortrekken doe ik niet of zelden.
-
Een benzine verbr. van gem. 1 op 7 vind ik tamelijk eng, als ik dat al red, ik rijdt normaal bmw 5 serie en daar ben ik al niet dermate happy met het verbr. van bijv. een 528i e39 automaat, maar sinds deze er is adoreer ik het verbruik van de bmw.
-
Het is een SW en heeft 250.000 km gelopen, zo voelt hij niet aan en zelfs keurmeesters kijken op over de toestand van de auto, zowel technisch als optisch.
-
Ik verbaas mij niet geheel wanneer dit verbr. normaal is, heeft u een andere mening dan verneemt mijn geldbuidel dit meer dan graag!!

djc

Geplaatst door djc (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Kappa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

STITCH (0), 15 jaar geleden

Ik heb ook een Lancia K 2.4 liter. Deze is uit 1995.
Het is géén SW uitvoering, maar het verbruik zal van mijn auto dan iets gunstiger moeten liggen (qua gewicht..)
Mijn verbruik "normaal" is ongeveer 1 op 9, maar als ik stevig doortrek en dan op één hele tank doe, dan rijd ik gemiddeld 1 op 8 a 1 op 8,5

Jouw verbruik van 1 op 7 vind ik aardig stevig!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Kappa of stel zelf een nieuwe vraag.