Lancia Lybra: Airco bedieiningspaneel demonteren, hoe?

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Beste Bezoeker,

Wie kan mij uitleggen hoe ik het bedieningspaneel van de climate control airco met 2 klimaatzones kan demonteren (zonder al teveel schade aan te richten) van een Lancia Lybra? Ik wil deze vervangen omdat een knop stuk is. Ik kan al een andere halen bij een sloperij.

Alvast bedankt!

Groet,

Appie

appiev

Geplaatst door appiev (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Lybra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

JdeP (10), 10 jaar geleden

Dit is een filmpje van iemand die de radio/navigatie verwijdert,misschien kom je zo andere schroeven tegen van het bedieningspaneel?

http://www.youtube.com/watch?v=7fXygwE22...


Succes

appiev (0), 10 jaar geleden

Hallo JdeP,

Bedankt!

Ik denk dat ik hier zeker een stukje verder mee kom. Ik had al wat andere schroefjes gevonden bij de asbak maar dit laat wel mooi zien hoe ik het ventilator rooster makkelijk kan verwijderen. Morgen komt er als het goed is een pakketje met een ander bedieningspaneel. Als het gelukt is zal ik het stap voor stap beschrijven.

Groeten,

Appie

appiev (0), 10 jaar geleden

Zie oplossing het is gelukt! Bedankt!

appiev (0), 10 jaar geleden

De asbak moet losgeschroefd met 2 schroeven, waar je gewoon bij kan door deze te openen. Dan kan je bij de onderste schroeven van het climate control bedieningspaneel. Daarnaast moet de bekerhouder eraf deze kan je loshalen door de knop van de alarmlichten eraf te trekken, daar zit een schroef onder. Dan trekje zo de beker/creditcard houder eruit. Dan kun je ook bij de bovenste schroef. 4 blokstekkers ompluggen, de boel weer vastschroeven en klaar!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Lybra of stel zelf een nieuwe vraag.