Lancia Lybra: Zekeringen kast kapot

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,8

Bij mijn Lybra ging eerst de airbag-lamp branden, daarna de handrem-lamp en na een paar dagen werkten de achterlichten en knipperlichten niet meer. Bij mijn garage zeggen ze dat de hele zekeringenkast vervangen moet worden en dat is heel duur. Is er nog een andere oplossing denkbaar of weet iemand waar een sloop Lybra staat?
Alvast bedankt,
Livu

Livu

Geplaatst door Livu (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Lybra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

cor van jaarsveld (0) PRO, 10 jaar geleden

Interferentie denk ik.. Er is vocht in de zekeringkast gekomen, en nu is er een soort van sluiting ontstaan... Ook kan een aansluiting slechter zijn gaan werken....

Je kunt proberen de zekeringkast te verwijderen en hem daarna open te schroeven.. Met bv een hele zachte tandenborstel moet je alle witte aanslag voorzichtig weg borstelen...
Een nacht op de CV radiator is meestal voldoende om hem droog te krijgen. De relais ed ook droogmaken of misschien vervangen.

Je moet ook nog de oorzaak van de waterlekkage wegnemen, of anders in ieder geval de zekeringkast beschermen tegen het er in stromen van water.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Lybra of stel zelf een nieuwe vraag.