Lancia Phedra: Audio probleem in de Pherdra

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: v6 3 liter

In het handschoenenkastje bij de Phedra bestaat de mogelijkheid om een externe bron aan te bieden dat is video en twee maal audio. Als ik audio aanbied van een Ipod dan hoor ik de muziek over de spiekers in de auto, echter als ik ga rijden wordt dat uitgeschakeld. Ik heb mij laten vertellen dat dit in de computer is aangevinkt zodat je geen video/audio kan kijken en luisteren op het scherm in het midden van het dashboard.Het is niet mij bedoeling om video te kijken terwijl ik rijdt maar alleen audio. Er moet toch een mogelijkheid zijn om dit mogelijk te maken via het uitlezen van het systeem van de auto. Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen bij de dealers kom ik niet verder.

Met vriendelijke groet

Willem Smits

smits1946

Geplaatst door smits1946 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Phedra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

eddyarc (0), 14 jaar geleden

voor sommige auto's bestaat er een kastje voor .
Ik zou eens rond horen bij een car audio zaak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Phedra of stel zelf een nieuwe vraag.