Lancia Phedra: Auto Alarm gaat spontaan af

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 JTD

Heb een probeem dat mijn auto alarm soms spontaan afgaat en na een aantal (10 - 15) gaat deze spontaan weer uit, maar is mijn auto wel ontgrendeld.
Als je daaraa de auto wilt openen, lukt dat dan ook gewoon, maar gaat het alarm wel weer gewoon af.

Aangezien ik de buurt op deze manier bij nacht en ontij wakker maak, heb ik gedacht het geluid uit te zetten door de zekering voor het auto alarm er uit te halem, maar dat maakte niets uit.

Ik heb extra massa-kabels aangesloten om zo mogelijke storingen / lekstromen die een spontaan afgaan van het alarm zouden kunnen initiëren op te heffen, maar ook dat helpt niets.

Ik wil in principe gewoon het gehele diefstal alarm deactiveren, maar heb geen idee hoe ik dit (goedkoop) buiten werking kan stellen.

Master Schili

Geplaatst door Master Schili (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Phedra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 10 jaar geleden

Is het een later ingebouwd alarm??? Zo ja, dan is er op internet meestal wel een beschrijving van het betreffende merk te vinden.. Door bepaalde delen ervan tijdelijk op non actief te zetten kun je gericht diagnose stellen . De sirene heeft een eigen voeding en gaat af wanneer er aan de bedrading geprutst wordt. Met de sleutel op de sirene is de deze wel uit te schakelen.

Master Schili (0), 10 jaar geleden

ik heb heb geen idee,ik vermoedt dat het standaard ingebouwd is want het staat in het instructieboekje van de phedra dat het er op zit e.d.
ik hoef nie zomodig een diagnose, want ik heb daar de spullen en de kennis niet voor en ook niet het geld om naar een dealer te gaan.
ik wil gewoon dat alarm definitief uitschakelen

cor van jaarsveld (0) PRO, 10 jaar geleden

Als het kan??? staat het in het instructieboekje.

Maar, de afstandbediening?????Lancia??? of toch een achteraf inbouw.????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Phedra of stel zelf een nieuwe vraag.