Lancia Lancia lybra 1.9 JTD: Beslaan van de ramen

Bouwjaar: 2005

De ramen beslaan bij temperaturen rond het vriespunt. Wij hebben van alles geprobeerd,(airco aan/uit,etc)ramen openen en de fan hoog is hetgeen wat het beste helpt.
Maar er zal toch een oplossing voor zijn?!

Groet Chris

Ps:het startprobleem was een experiment met "PPO"

chriz

Geplaatst door chriz (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Lybra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

chriz (0), 18 jaar geleden

Heb het filter vervangen en de airco gereinigd. Moet ik de ontwatering soms doorprikken/schoonmaken??

Chris

technico (0) PRO, 18 jaar geleden

Misschien heb je hier wat aan onderste rij knoppen van het bedienings paneel Links beginnen eerst recurculatie knop--dan knop ECON--dan MONO-- dan--AUTO--dan-- OFF
De knop recirculatie de linkse Kan twee kleuren hebben het ledje Oranje Of groen Deze moet oranje zijn In de andere stand groen dan staat de Kachel op recirculatie en dan beslaan de ruiten

chriz (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor het meedenken maar dit klopt allemaal?! Vandaag verzonnen: als ik het raam open heb ik veel minder last, kan de lucht afvoer dicht/verstopt zijn?

Chris

technico (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb nog een idee had een lybra met beslagen ramen en het ledje de oranje kleur heb toen de recirculatieklep gecontroleerd en wat denk je deze zat vast in de recirculatie stand heb de klep toen vast gezet in de buitenlucht toevoer stand en beslaan van de ruiten een stuk minder

oldskool maq (0), 18 jaar geleden

waarschijnlijk probleem bij ontwatering,mss rubber afvoerdarmpje onderaan verstopt

gambafreak (0), 18 jaar geleden

Je ramen een keer goed schoonmaken met een beetje spiritus in het water af een ander huismiddeltje

Allebij de knoppen links (recirculatie en eco) op oranje zetten en je hebt nergens last meer van. Pas als het weer warmer wordt de airco (knopje auto) weer inschakelen.

chriz (0), 18 jaar geleden

De laatste tip is de gouden. Dit werkt perfect!!

"Gambafreak" bedankt.

Groet Chris

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Lybra of stel zelf een nieuwe vraag.