Lancia DELTA: Brandstoffilter lancia delta 2 16v 1999.. Waar zit deze verstopt

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 182A4000, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 76

Beste lezers , ik wou via deze weg even vragen of iemand mij kon weizen waar ik de brandstoffilter kan vinden? Ik woundeze graag vervangen en heb me al rot gezocht na vele tips en telefoontjes. Op het moment heb ik alle leidingen gevolgt v.a de benzinepomp richting de motor kap zonder enig succes. Ook heb ik al het rechter voor wiel er af gehad en de wielkap om te zien of hij daar verstopt zit. Dit omdat ik laatst met te veel laminaat achter in de auto met +_ 40km uit week naar rechts in de kant voor een passerende trekker, en daar bij met het achter wiel rechts in en gat terecht kwam en door de vering ging en de motor afsloeg. V.a daar met een kameraad alles na gelopen , n na ons idee de brandstof filter verstopt zit , door die tik/klap een hele stoot vuil gekregen heeft. Remreiniger liet de motor even draaien maar viel weer stil, krukas lujkt het me ook niet omdat de motor prima werkt en duidelijk geen brandstofkrijgt, de veiligheidsknop vd fuelcut was ook niet in beveiliging gegaan. Any how alle leidingen gevolgt en nog geen brandstoffilter gevonden.
Zijn hier mensen met de zelfde auto of bouwjaar of hadde er 1 in bet verleden die mij misschien kunnen vertellen waar ik zoeken moet? Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,
Maikel

Nlxm

Geplaatst door Nlxm , lid sinds 6 jaar geleden

1 Reactie

Nlxm, 6 jaar geleden

Nvm, geen brandstof filter , zit hem in de leiding ws druk verlies

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Delta of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.