Lancia Lybra: gerammel

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19jtd

hallo allemaal,
heb aanhoudend gerammel bij rustig rijden op kaseien b.v,of oneffen wegdek denk dat het de stabilisatorrubbers zijn maar bij de lybra moet de volledige stang vervangen worden naar het schijntnu de vraag hoe ga ik te werk?moeten de draagarm schijf en al wat er rondhangt eruit om de stang er dan zo uit te schuiven ? mvg

louike

Geplaatst door louike (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Lybra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

frans f (0), 16 jaar geleden

Loui; voor demontage stabilisatorstang moet het subframe waar ie op gemonteerd zit losgemaakt worden. (En natuurlijk loskoppelen van de 2 stangen waar hij mee aan de schokbreker vast zit) Overigens heb ik het probleem opgelost door de beugels van het rubber open te maken en 2 busjes 22mm, ca 5cm lang, in het rubber te plaatsen; goed voor minstens 20 d.km!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Lybra of stel zelf een nieuwe vraag.