Lancia Phedra: Inleren wisselaar lukt niet door dealer

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0JTD

Vandaag eerst naar de Lancia dealer geweest om de originele wisselaar te laten inleren op het RT3 systeem. Deze kreeg het niet voorelkaar werd verwezen naar de peugeot dealer aangezien die meer verstand zouden hebben van dit systeem. Peugeot dealer krijgt het ook niet werkend geeft aan dat het niet een orgineel onderdeel zou zijn. Maar het is toch echt de originele clarion wisselaar uit een andere Phedra van hetzelfde jaartal. er staat wel spanning op de wisselaar, plaatsen en verwijderen van magazijn werkt wel.

Wie heeft een oplossing?

AukevdGalien

Geplaatst door AukevdGalien (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Phedra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Patrick Minnaard (0), 12 jaar geleden

De dealer zou dit moeten kunnen met de examiner.

vriendelijke groet Patrick.

vbaderks (0), 11 jaar geleden

De cd-wisselaar is een optie de je aan moet zetten via de diagnose kabel + software, afhankelijk van het merk (lancia\citroen\peugeot) heet dat diag2000\examiner\lexia. Indien je bij het wisselen van muziekbron via de draaiknop bij het stuur geen "cd-changer" als input krijg staat deze optie uit.

tip: via de diag kabel kan je ook de aux ingang aan zetten voor bijv een ipod (als je een aux ingang in het handschoenenkastje hebt zitten).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Phedra of stel zelf een nieuwe vraag.