Lancia Delta: Knipperlicten

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 HPE

WIE KAN MIJ HELPEN !!!

Relais voor knipperlicht was doorgebrand. Heb een nieuwe gekocht en geplaatst, maar heb nog steeds geen licht. Relais is in orde ik hoor en voel er getik als ik heb aanraak. Ik heb alle zekeringen nagekeken maar alles is in orde. Hij heeft het altijd goed gedaan voordat hij doorbrande hoorde ik heel vaak het knipperlicht tikje vanuit de relais terwijl ik niet knipperde.

BALLI_BEY

Geplaatst door BALLI_BEY (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Delta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 15 jaar geleden

nou het enigste wat je nog zo kan proberen is je alarmlicht schakelaar in tedrukken en kijken of het dan werkt , werkt het dan dan kun je kijken of het met de stuurkolom schakelaar werkt.
controleer alle zekering toch nog eens en doe dat met een spanning zoeker of de zekering echt door geeft.

groetjes jan.

jeroenmonteyne (0) PRO, 15 jaar geleden

Het tikken zonder de schakelaar aan te raken komt wel vaker voor... meestal is dit verholpen door de linker stuurkolomschakelaar te vervangen.

BALLI_BEY (0), 15 jaar geleden

Ik ben er nog niet aan toe gekomen maar alvast hartelijk dan Jan & jeroen...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Delta of stel zelf een nieuwe vraag.