Lancia Kappa: lancia kappa verlichting bedienspaneel vervangen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.4

hallo ik heb een paar lampjes kapot achter de knoppen van het bedieningspaneel in het midden van het dashbord kun je deze vervangen of is dit niet mogelijk het is niet van het schermpje zelf puur achter de knoppen ik hoor graag van u.

manolito74

Geplaatst door manolito74 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Kappa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

edsnabel (0), 15 jaar geleden

Deze lampjes zijn vrij eenvoudig te vervangen. Zie de link met voorbeeldplaatjes. Het is in het Hongaars maar duidelijke foto's hoe en wat. http://lanciakappa.extra.hu/letoltesek/l...
Ik heb het zelf ook pas gedaan, kleint uurtje werk. Succes.

manolito74 (0), 15 jaar geleden

hallo ik wou nog even bedanken voor de reacktie die ik heb gekregen maar op deze site staat eigenlijk hoe je de verlichting achter het schermpje vervangt maar niet die achter de knoppen zit maar ik heb inmiddels een kompleet ander bedienings paneel geplaats de lampjes achter de knoppen zitten op de print vast gesoldeerd dus vond ik dit de beste oplossing maar toch nog bedankt ik heb wel een andere vraag mijn kappa is van '98 en mijn airbag lampje blijft branden is er mischien een manier dat je deze thuis kunt reseten ik hoor het graag van jullie groeten mano.

edsnabel (0), 15 jaar geleden

Hoi airbag-lampje reseten. Kijk op dezelfde link als voor het infocentrum, foto links van infocenter daar staat hoe je dat kan doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Kappa of stel zelf een nieuwe vraag.