Lancia (LANCIA Y): Luchtinlaat tussen air filter en motor gescheurd

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Mijn 16v elefantino rosso heeft een luchtinlaat dat helemaal kapot is. Hij zit tussen het air filter en de motor zelf. Die onderdeel heeft 4 in/uitgangen. Ik heb alles geprobeerd om deze onderdeel te vinden. Nieuwe of tweedehandse. Er is niets te vinden. Ik heb ook een probleem met mijn kachel. Hij draait alleen op staandje 4. Ik dacht dat het schakelaar/switch het probleem kunnen zijn. Ik ben heel dankbaar als iemand mij hier kan adviseren. Mvg conyard

Conyard

Geplaatst door Conyard , lid sinds 5 jaar geleden

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 5 jaar geleden

De dealer kan de luchtinlaatpijp dus ook niet leveren ?
Je kachelweerstand is defect , vaak veroorzaakt door een te zwaar draaiende kachelmotor.
Kachelweerstand vervangen en kachelmotor controleren.

Conyard, 5 jaar geleden

Bedankt kaleido. Ik ga bij een main dealer proberen! Hoop dat ze mij niet helemaal uitkleden! Lol

Conyard, 5 jaar geleden

Even updaten. Lancia nl. Lancia it. Lancia de. Niemand heeft deze onderdeel. Hij is uit de collectie zeg maar. Nou ik ga helemaal gek met een silicone kit weer. Terwijl ik door schroot handelaars zoeken. Tegen de wind in. Met mij lancia buitenbeentje. Zo moet het dan LOL

atte PRO, 5 jaar geleden

Probeer eens bij een Fiat-dealer; veel onderdelen van de Fiat Uno passen op de Lancia Y.

Conyard, 5 jaar geleden

Hoi Atte. Over de jaren heb ik heel veel fiats gehad. Inc uno 45, 70sx, turbo ie. Allemaal met varianten van de FIRE engine. Niets had zo een Ook tussen de verschillende lancia Y modellen is deze onderdeel ( met 4 gaten) zeer zeldzaam. Maar u hebt mij aan het spoor van puntos nu gericht. Mijn zoektocht gaat door! Bedankt !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Ypsilon of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.