Lancia Lybra 1.8 sw: Na vervangen Nokkenasriem bij alfa dealer Rauw lopende motor.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo. Na het laten vervangen van de nokkenasriem bij 65.000km loopt de motor rauw .diverse keren naar de garage geweest maar die zeggen dat dit normaal is.
Na 3 maanden begon de motor steeds meer te ratelen, nokkenasversteller bleek defect te zijn.Dit is vervangen zamen met weer een nieuwe nokenasriem.
Desondanks blijft de motor Rauw lopen,en beneden 2000 toeren tottaal geen trekkracht dit geeft dan ook een pingelend geluid.kan dit ook aan een sensor liggen of id.

vr gr Jacob

JBLANCIA

Geplaatst door JBLANCIA (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Lybra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Alfamenke (0) PRO, 15 jaar geleden

Kijk eerst eens even het klepje na dat de nokkenasversteller bedient, soms blijft het asje voor de oliedoorstroom beneden steken. Dan loopt ie onderin ook slecht.

JBLANCIA (0), 15 jaar geleden

Hallo
Heb het klepje los gehaald en getest op 12v werkt prima
Het maakt ook geen verschil of de klep aangesloten is of niet ook niet tijdens het rijden, hoe word de klep dan aan gesteurd?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Lybra of stel zelf een nieuwe vraag.